Eläinruokakeräys 4. - 10.10.2018

Jokioisten eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä järjestävät nyt jo 17. kerran kansainvälisellä eläinten viikolla (4. - 10.10.2018) ruoka- / tarvikekeräystempauksen löytöeläinten hyväksi!

Toivomme lahjoittajien huomioivan sen ikävän tosiasian, että löytöeläimet ovat vähintään 95 prosenttisesti KISSOJA. Koiranruoille ja -tarvikkeille ei juurikaan ole tarvetta. Ompelukerhon keräyspiste toivoo erityisesti kissojen penturuokaa sekä kissanhiekkaa. Jokioisten Esyn pisteisiin taas toivotaan erityisesti kissojen märkäruokaa sekä kissanhiekkaa. Toivomme, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta – kissat ovat erittäin nirsoja varsinkin halpamerkkien suhteen ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Apteekista voit ostaa mato- ja ulkoloislääkkeitä, sillä niitä tarvitaan aina.

Tänä vuonna Ompelukerhon keräyspisteen saamat lahjoitukset menevät Suomen Löytöeläinten Kummit Ry:lle, joka auttaa kissoja mm. Somerolla ja Urjalan Eläinsuojeluyhdistys ry:n sijaiskoteihin. Jokioisten Esyn saamat lahjoitukset menevät paikalliseen Löytöeläinkoti Käpälämäkeen, joka huolehtii Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän löytöeläimistä.

Tapahtuma Facebookissa
 

MIEHITETYT KERÄYSPISTEET:

K-Citymarket Forssa:
perjantaina 5.10. klo 15 - 19 (Jesy)
lauantaina 6.10. klo 10 - 18 (Jesy)

Prisma Forssa:
perjantaina 5.10. klo 15 - 19 (Jesy)
lauantaina 6.10. klo 10 - 18 (Ompelukerho)
 

KERÄYSKÄRRYT:

S-Market Jokioinen, S-Market Tammela, Sale Humppila, Sale Ypäjä:
5. - 7.10.

Vorssan Lemmikkipuati, Musti ja Mirri Forssa, Dogfeelgood Forssa:
4. - 10.10.

Kutomon Apteekki (K-Citymarket), Forssan Vanha Apteekki (Prisma):
4. - 10.10.