Eläinsuojelu

Omalla alueellamme ei ole tällä hetkellä eläinsuojeluneuvojaa. Kotien ja eläinten olojen tarkastukset hoitaa näin ollen valvontaeläinlääkäri. Eläinlääkäri tekee tarpeen vaatiessa myös yhteistyötä poliisin ja muiden viranomaisten kanssa. Eläinsuojeluyhdistyksen omat jäsenet eivät voi ihmisten asuntoihin mennä, vaan voimme vain ohjata ottamaan yhteyttä oikeaan tahoon ja viranomaiseen tai ottaa heihin itse yhteyttä tarpeen vaatiessa. Jokainen voi myös epäkohtia havaitessaan olla itse yhteydessä oman kunnan eläinlääkäriin.

Eläinsuojeluepäilyilmoituksen voi tehdä suoraan eläinlääkäreille tai yhteisellä sähköpostiosoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., joka tavoittaa kaikki kuntayhtymän virkaeläinlääkärit.

Valvontaeläinlääkäri Miia Sneck tekee eläinsuojelulain mukaisia viranomaisvalvontatehtäviä koko kuntayhtymän alueella. Valvontaeläinlääkärin tavoittaa maanantaista torstaihin, poikkeustapauksissa muuna aikana.
 

Valvontaeläinlääkäri (FSHKY)

Miia Sneck (ma - to)
puh. 040 630 0077
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Jesyn neuvontapuhelin

Neuvontanumero 0400 945 840
Neuvontapuhelimemme toimii vapaaehtoisten voimin ja voit soittaa siihen kaikissa eläinsuojelullisissa asioissa. Vastaamme puhelimeen omalla ajallamme sen mukaan kuin ehdimme, joten emme aina ole tavoitettavissa. Ethän kysy asioita tekstiviestitse tai jätä soittopyyntöä; jos et heti tavoita, soita myöhemmin uudelleen.