Eläinsuojelu

Eläinsuojeluilmoitukset

Yhdistyksemme ei valitettavasti pysty eläinsuojeluilmoitusten perusteella ryhtymään toimenpiteisiin, joten meille ilmoitusta ei kannata tehdä. Meillä ei ole valtuuksia käydä ihmisten kodeissa tai viedä kenenkään eläintä pois. Jos epäilet eläimen huonoa kohtelua, otathan suoraan yhteyttä valvontaeläinlääkäriin tai kunnaneläinlääkäriin. Voit ottaa yhteyttä myös SEY:n eläinsuojeluneuvojiin.

Ilmoitusta tehdessä tulee aina tietää kohteen tarkka osoite, muuten virkaeläinlääkäri ei voi reagoida ilmoitukseen. Tietosi säilytetään aina luottamuksellisina eikä niitä luovuteta ilmoituksen kohteelle.

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä soittamalla suoraan alueen valvontaeläinlääkäriin tai kunnaneläinlääkäriin. Jos eläin on välittömässä hengenvaarassa, soita hätänumeroon 112.
 

Valvontaeläinlääkäri (FSHKY)

Miia Sneck (ma - to)
puh. 040 630 0077
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Kunnaneläinlääkärit (FSHKY)

Forssa p. 0500 311 404 (Laura Toivanen)
Humppila ja Ypäjä p. 0500 311 402 (Anna-Riikka Jalkanen)
Jokioinen p. 050 300 1444 (Juha-Pekka Jalli)
Tammela p. 0500 311 401 (Anna Rupponen)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Jesyn neuvontapuhelin

Neuvontanumero 0400 945 840
Neuvontapuhelimemme toimii vapaaehtoisten voimin. Vastaamme puhelimeen omalla ajallamme sen mukaan kuin ehdimme, joten emme aina ole tavoitettavissa. Ethän kysy asioita tekstiviestitse tai jätä soittopyyntöä; jos et heti tavoita, soita myöhemmin uudelleen.