Jokioisten eläinsuojeluyhdistys ry

Jesyn yleisesite 2018 (PDF)

Jokioisten eläinsuojeluyhdistys on perustettu 12.4.1994 ja se on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton (SEY) jäsenyhdistys. Toimintamme tarkoitus on suojella kaikkia eläimiä huonolta kohtelulta ja tarpeettomalta kärsimykseltä, jota ihmiset ymmärtämöttymyyttään ja välinpitämättömyyttään voivat aiheuttaa. Tähän pyrimme julkisella tiedottamisella, neuvomalla sekä antamalla apua ongelmatilanteissa.

Päivystyspuhelimemme toimii myös vapaaehtoisvoimin ja vastaamme siihen päivä- ja ilta-aikaan, sen mukaan miten kykenemme töiltämme ja muulta elämältämme. Päivystysvuoro vaihtelee aktiivisten jäsenten keskuudessa.

Kaikki toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön. Toimintamme rahoitus perustuu lahjoituksiin, avustuksiin ja erilaisissa tapahtumissa saamiimme myyntivoittoihin. Kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön, eläinlääkärinkuluihin, eläinten lääkkeisiin ja matkakorvauksiin. Vapaaehtoisemme eivät saa palkkioita työstään.
 

Jesyn hallitus 2018 - 2019

puheenjohtaja Anne Skyttälä-Rasila Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
varapuheenjohtaja /
jäsenasioiden hoitaja
Kati Suojoki Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
sihteeri / tiedotusvastaava Jenni Käkönen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
rahastonhoitaja Sari Helin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
nuoriso- / ystäväeläinvastaava Tarja Jaakkola Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
jäsen Heidi Oksanen  
jäsen Merja Heikkilä  
varajäsen Katja Pouta  
varajäsen Taru Pirttimäki  
varajäsen Kirsi-Marja Grönfors